قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) دنده عقب قیمت خودرو‌ها | بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) بازگشت ۱۳۰۰ واحد خانه خالی به چرخه بازار مسکن در مشهد قیمت سکه در مشهد کاهش یافت (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) اطلاعیه جدید مدیران خودرو در خصوص آمادگی نمایندگی‌ها برای ترخیص خودرو‌های معوق بعد از شهادت هنیه، بازار ارز آرام ماند؟ واریز ۶۰۰ میلیارد تومانی به بورس خراسان رضوی رتبه اول کشور در تولید خربزه را دارد قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین از مبدأ تهران اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) | لیمو ترش چند؟ سقف برداشت از خودپرداز‌ها افزایش یافت + جزئیات ۲۴۰ پرونده تخلف واحد‌های اقتصادی در مشهد تشکیل شد روایت خودباوری و پیشرفت در نمایشگاه مشهد | گزارشی از چهارمین نمایشگاه تخصصی رنگ، چسب و مواد شیمیایی + فیلم موبایل‌های تاشو سامسونگ چند؟ (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) تردد روزانه بیش از هزار کامیون حامل کالاهای صادراتی و ترانزیتی بین ایران و افغانستان از مرز دوغارون احکام اصلاحیه ترمیم حقوق کارکنان ثابت شهرداری از شنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۳) صادر می‌شود سایه جنگ در منطقه بر سر بازار سهام | ریزش ۵۲ هزار واحدی شاخص کل بورس (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) دستور معاون اول رئیس جمهور برای حمایت از بورس قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) معاون وزیر راه در مشهد: اجرای ۱۲ هزار پروژه، در حوزه محرومیت‌زدایی و بهره‌مندی محلات کمتربرخوردار ضروری است + فیلم امکان دریافت ارز اربعین از طریق پیام‌رسان‌های داخلی فراهم شد + جزئیات قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) | رشد قیمت‌ها شتاب گرفت
سرخط خبرها

رئیس کل بانک مرکزی: سیاست‌گذاری نوین پولی را آغاز کرده‌ایم

  • کد خبر: ۴۱۶۸۲
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
رئیس کل بانک مرکزی: سیاست‌گذاری نوین پولی را آغاز کرده‌ایم
رئیس کل بانک مرکزی ضمن تأکید بر اینکه نتایج پژوهش‌های علمی پژوهشکده پولی و بانکی باید کاربردی و آثار آن در سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی برای مردم ملموس باشد، گفت: اکنون سیاست‌گذاری نوین پولی را آغاز کرده‌ایم و به‌دنبال طراحی مسیری هستیم که به‌واسطه آن بتوانیم تورم را کنترل و هدف‌گذاری کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر همتی صبح امروز در بازدید از پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، ضمن قدردانی از تلاش‌های آن مجموعه درباره نقش آن نهاد پژوهشی در سیاست‌گذاری و بانکداری نوین مرکزی تصریح کرد: بانک مرکزی باید از ساختار سنتی سیاست‌گذاری پولی که ۶۰ سال براساس آن فعالیت کرده فاصله بگیرد و برای تحقق این هدف، پژوهشکده نقش مؤثری می‌تواند ایفا کند. اکنون شاهد تحولات در بانکداری مرکزی در سطح جهان هستیم و نحوه دخالت بانک‌های مرکزی در بازار‌های پولی دست‌خوش تغییر شده است؛ بنابراین بانک مرکزی باید مسیر خود را اصلاح کند و به سمت عملیاتی‌شدن پیش برود که قطعاً پژوهشکده می‌تواند در این زمینه بانک را یاری کند.


همتی یادآور شد: اکنون سیاست‌گذاری نوین پولی را آغاز کرده‌ایم و به‌دنبال طراحی مسیری هستیم که به‌واسطه آن بتوانیم تورم را کنترل و هدف‌گذاری کنیم. از این رو، همه ارکان کشور و بخش‌های اقتصادی مختلف باید با یکدیگر همگن باشند و پژوهشکده باید نقش تسهیلگری القا و عملیاتی شدن این مهم را ایفا کند.

به گفته وی، باید به سمتی حرکت کرد که در زمینه انتشارات و نشریات، پژوهشکده پولی و بانکی مرکزی به جایگاهی شاخص برای مسائل پولی و بانکی دست یابد.

طبق اعلام بانک مرکزی، رئیس شورای پول و اعتبار با اشاره به اینکه دبیرخانه کمیته نقدینگی برعهده پژوهشکده پولی و بانکی است، گفت: بعد از تأکیدات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۷ کمیته نقدینگی دو سال است که در بانک مرکزی شکل گرفته و در این مدت بحث‌ها و پیشنهادهای مهمی داشته است. خوشبختانه این کمیته توانسته است منشأ فعالیت‌ها و سیاست‌گذاری‌های مطلوبی باشد.

به گفته همتی، مسئولیت پژوهش، بررسی و آماده‌سازی دستور کار‌های شورای فقهی نیز به پژوهشکده محول شده است.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه توجه به تحقیقات کوتاه‌مدت نیز در دستور کار پژوهشکده است، اظهار کرد: هرچند تحقیقات بنیادی امری مناسب و مورد انتظار است، اما نباید از تحقیقات و بررسی‌های کوتاه‌مدت نیز غافل شد، زیرا بسیاری از گزارش‌های کوتاه‌مدت این نهاد علمی می‌تواند در سیاست‌گذاری بانک مرکزی مؤثر افتد. علاوه براین، گزارش‌های یاد شده می‌تواند ضمن هشدار به سیاست‌گذار پولی و بانکی، در اجرا و عمل تکمیل‌کننده اقدامات بانک مرکزی باشد.

همتی یادآور شد: باید از ظرفیت پژوهشکده پولی و بانکی برای تبیین ارتباط میان بازار‌های مالی بهره گرفت که این امر می‌تواند با همکاری پژوهشی میان بازار سرمایه، بازار بیمه و بازار پولی با پیشتازی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی محقق شود.

همچنین در این جلسه، شاپور محمدی گفت: هم اکنون در حال تدوین برنامه پنج ساله آتی پژوهشکده پولی هستیم و بر همین اساس یکی از هدف‌گذاری‌های خود را براساس رهنمود‌های رئیس کل بانک مرکزی بر تقویت بدنه علمی قرار دادیم.

محمدی بر مشارکت هرچه بیشتر پژوهشکده پولی و بانکی در پشتیبانی پژوهشی فعالیت‌های اجرایی بانک مرکزی تأکید کرد و گفت: هرچه پژوهشکده در این خصوص مشارکت داشته باشد، پیشنهادات این نهاد عملیاتی‌تر می‌شود و قابلیت اجرای بهتری پیدا می‌کند. برای نمونه واگذاری دبیرخانه «کمیته نقدینگی» به پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، به فراهم آوردن زمینه‌های لازم سیاست‌گذاری بهتر در این زمینه کمک می‌کند.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با تأکید بر همکاری علمی این نهاد با بانک مرکزی عنوان کرد: در زمینه‌های مختلف با معاونت‌های بانک مرکزی همکاری‌های لازم را داریم.

گفتنی است در این بازدید، اعضای هیئت عامل بانک مرکزی، رئیس کل این بانک را همراهی کردند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->